Opritten en terrassen

Bij mij kan u ook terecht voor de plaatsing van uw terrassen of opritten in Alveringem en omgeving. Deze werken worden door mij met veel aandacht voor alle details uitgevoerd, en steeds afgeleverd tegen de geldende deadlines.

Van klinkers tot paddouck

De terrassen of opritten kunnen gelegd worden met verschillende soorten materialen, gaande van Chinees arduin tot klinkers, marlux, platines, bankirai, paddouck, ipé, en nog veel meer. Ook zorg ik voor een duurzame afwerking van borduren, palissades, bloembakken en andere noodzakelijke ornamenten. Ook hiervoor sta ik natuurlijk garant.

Contacteer mij snel

Wil u graag een vrijblijvende offerte voor de aanleg van terrassen of opritten? Contacteer Verbouwingen Didier Millecam in Alveringem dan via de contactpagina van deze website, en dan doe ik het nodige.

Delen :